M11Rityta 1

9-0 och BJ-hattrick

Mardrömselvan vann måndagens match i Farsta mot FC Zenith med 8-0. Kvällen var kylig och truppen fick göra snabba byten för att inte frysa. Elias var fortfarande skadad men följde matchen i coachläge från sidlinjen.

M11 fick tidigt till både bra passningsspel och hög press och Zenith fick svårt att stå emot.

Första målet kom efter att Hussein Yaseen kom loss på högerkanten och slog en brant passning till Khalil Mohammadin som språngnickade in 1-0. Först såg det ut som om målvakten skadade handen i situationen men efter ett kort spelavbrott han resa sig och matchen fortsatte.

2-0 kom efter fint spel mellan Khalil och Peter, skottet tog i stolpen och Hussein kunde enkelt springa in returen i öppet mål.

3-0 gjordes av BJ som tog emot en pass av Salim från mittplan, vände runt och slog en hård boll nära vänstra stolpen. Otagbart.

Efter en hörna fick Mikael bollen på vänsterkanten, och utmanade två Zenithförsvare, istället för att gå runt själv passade han Khalil som gick in i banan och slog ett stenhårt skott i krysset. 4-0.

Både 5-0 och 6-0 gjordes av BJ, som denna kväll fick ut maximalt av sina lägen. Den förvånade blicken byttes vid det tredje målet av ett brett leende. Johan hade gjort karriärrens första hattrick!

Mårten gjorde 7-0, snyggt framspelad av Khalil.

8-0 var ett självmål när en målvaktsrensning oturligt studsade mot en försvarare.

Niklas gjorde 9-0 framspelad av Mikael. Med ett hårt pressat skott, av en typiskt framåtlutad Niklas som gav sig själv och bollen fart innan tillslaget, var Zenith-målvakten chanslös.

Kvällens roligaste var när Mikael dribblade sig igenom förvarslinjen, rundade målvakten och sen plötsligt stannade och lät bollen rulla långsamt strax utanför stolpen. Från sidlinjen såg det helt vansinnigt ut och raden av avbytare trodde först Mikael fått en allvarlig skada. Den blonde lugnade sina lagkamrater. “Jag stannade för att undvika skada bara!”

Årets försiktigaste målchans och en ovanligt stor seger i Farsta div 3 var ett faktum.

#6